Zašto biste trebali usredotočiti na učitavanja stranice Speed ​​2017

Svaki vlasnik e-commerce želi povećati svoje stope pretvorbe i smanjiti njihove izlazne cijene. I, istraživanja su pokazala da je jedan od ključnih razloga zašto je izlazna cijene mogu biti udarca krova je loša izvedba učitavanja stranice.
U nastavku ćete naći objašnjenje zašto brzina stranica bi trebao biti vaš sljedeći fokus za e-commerce site , ako želite napraviti svoj dućan profitabilno kao moguće (što sam uz pretpostavku da ne).

Zašto je brzine učitavanja stranice tako važno?

Blog stranica Brzina učitavanja
To svakako ima smisla poboljšati svoje brzine učitavanja stranice koliko god je to moguće.
Potencijalni kupci mogu zaista dobiti frustriran i razočaran sa svoje stranice, ako smatraju da oni moraju čekati dobi za stranice za učitavanje. To je ključni razlog zašto izlaz stope (stope po kojima posjetitelji na izlazu stranicu vaše stranice na pojedinoj stranici) može početi penjati.
Gomez.com nedavno je studiju koja je tvrdila da je više od polovice korisnika Interneta očekivati web stranice za učitavanje u roku od 2 sekunde. Više od toga, i oni mogu početi dodirneš sat, uzimajući frustriran, i priprema se za klik daleko od svoje stranice da vidi je li jedan od vaših konkurenata nudi e-commerce iskustva s boljim performansama učitavanja stranice.
Studija Akami otkrili da oko tri četvrtine korisnika weba neće vratiti na web stranicu, ako se u njihovom iskustvu, to je više od četiri sekunde za učitavanje.
Dakle, ako želite da se u skladu s tim očekivanjima, što je presudno kako bi se osiguralo da su sve stranice web stranice opterećenja u roku od najviše dvije sekunde.

Razgranali u svoj mobilni stranice

To je uvijek dobra ideja da imaju mobilni verziju svoje stranice . Studije u korištenju pametnih telefona su pokazali da je oko dvije trećine korisnika pametnih telefona koriste svoj telefon za pristup internetu.
Što je više, to je trend. Broj ljudi koji pristupaju mobilne verzije e-commerce web stranice također se očekuje da će rasti zbog povećane uporabe smartphone.
Međutim, jedna stvar biti svjestan je da mobilne verzije web stranice imaju tendenciju da će učitati sporije nego tradicionalne web verzije.
To znači da se ne može samo izvatkom isti kod koji ste koristili za web verziju svoje stranice na mobilnoj verziji. Umjesto toga, morat ćete rejig taj kod za pojednostavljenje ga tako da je vaš mobilni site ima da ključni dvije sekunde ili manje performanse učitavanja stranice.
Donja linija-
Kad provjeravate brzinu učitavanja stranica, testirati ga na obje mreže i mobilne verzije vaših web stranica.

Kako mogu provjeriti stranicu brzine učitavanja?

Provjera brzinu učitavanja stranica je zapravo vrlo jednostavna, pogotovo što Google je nedavno objavio neke besplatne online alate koji će vam omogućiti da učinite upravo to.
Provjerite Brzina stranice online , na primjer, koji je alat razvijen od strane Google Labs. Možete integrirati Page Speed Online na svoje stranice kao produžetak, ili možete jednostavno ga koristiti kao web-based alat.
Presudno, Page Speed ​​Online će biti u mogućnosti da vam reći ako su vaše stranice učitava presporo i predložiti neke mogućnosti za poboljšanje performanse učitavanja stranice.
Za više informacija o provjeru brzine učitavanja stranice, glasi:
  • Provjerite učitavanja web-lokacije vrijeme s tim 4 strašan slobodnih mjesta
  • Provjerite koliko brzo mobilnu verziju svoje web stranice učitava: Besplatni alati

Tri ključna načina da se te stranice brže učitava

Postoji nekoliko načina za poboljšanje brzinu kojom stranice učitavaju. U nastavku su tri od ključnih:
1. gzip kompresije alat. To je razumljivo ako ne žele žrtvovati one velike, lijepe slike visoke razlučivosti kako bi svoju izvedbu učitavanja stranice malo brže. No, s gzip kompresije, ne morate. GZIP može smanjiti veličinu datoteke na vaše web stranice i do 70%, bez žrtvovanja kvalitete slike ili druge grafike.
2. Spremite CSS i skripte, kao vanjske datoteke. Jedna od ključnih stvari koje mogu usporiti svoje web stranice kao što su učitavanje ima vaš stylesheet natrpati svaki put da Vaši posjetitelji kliknu na novu stranicu na svojim stranicama. Spremanje svoj CSS i skripte, kao vanjske datoteke izbjegava taj problem jer to znači da su sve ove datoteke trebaju samo učitati jednom za vaše web stranice da rade savršeno - i, naravno, to znači da pojedine stranice će se učitati puno brže.
3. Koristite sprema. Omogući postavke predmemorije, tako da ako vaše stranice su u opasnosti da se sporije učitava malo, vaše web stranice mogu osloniti na spremljene verzije umjesto . Ako ažurirate svoje zalihe redovito, oni će dati isti izgled i dojam kao up-to-date verzije. Te bi trebao razmisliti o korištenju CDN služiti svoje web stranice i slike. Možete koristiti MAXCDN  ili KeyCDN koji je preporučio većina pros. Ovdje su i druge opcije za CDN .
Postoji mnogo drugih načina na koje možete povećati performanse učitavanja stranice izvan ta tri ključna metoda. Pokušajte koristiti metode osim HTML za promjenu veličine slike, na primjer, i probati i koristiti najbolje učinkovite mreže da možete.
Bonus: Smanjite veličinu slike s online alata za kompresiju .
  • Bez slike Optimization: Veličina slike ~ 200 KB
Baufritz Design House
Izvor: Baufritz.com
  • Sa slike Optimizacija: Veličina slike ~ 150 KB
Baufritz Moderna kuća
Izvor: Baufritz.com
Možete uštedjeti puno KBS bez gubitka kvalitete.

Kako brzo trebao moje stranice biti utovar u 2017?

Kao što je 2017. godine pristupa, to je svakako vrijedno razmišljati o svojim posjetiteljima za godinu dana unaprijed.
Skitnica web je učinio veliku studiju o tome kako učitavanja stranice utječe na učinkovitost i njihovi grafovi pokazuju da je negativan utjecaj na stope pretvorbe je zanemariv (5% ili manje) kada se stranice uzeti drugi ili manje za učitavanje. Kada se stranica što je brže učitavanje, jer to je, štoviše, sve izlazne stope koje vi dobiti za te stranice će najvjerojatnije biti zbog drugih od brzine učitavanja faktora.
Dakle, iako su istraživanja ranije u ovom članku navode upućuju na to da vam je potrebno da bi se brzine učitavanja stranice ispod dvije sekunde, zašto ne premaši očekivanja svojih posjetitelja u 2017? Pokušajte i smanjiti brzine učitavanja stranice za 1 sekundu ili manje i gledati one stope pretvorbe lebdjeti!
Koje korake uzimate kako bi se osiguralo svoje učitavanja stranice brzo? Javite mi svoje metode u komentarima ispod.
Za više informacija o optimizaciji brzinu stranicu, provjerite:
  • Kako Website Brzina učitavanja utječe Upotrebljivost i rješenja sporo učitava web-mjesta
  • Što je CDN i zašto vam je potrebna jedna?
  • Kako smanjiti WordPress Database Veličina poboljšati blog izvedbe
  • Mega Vodič za Konfiguracija Facebook Instant članaka za WordPress
  • SEO Prednosti ubrzan mobilnih stranica (AMP) i kako da biste započeli
Kao i ovaj post? Ne zaboravite da ga podijelite!